понедельник, 19 февраля 2018 г.

Аналітика 3, 4

Так, прийшло 16 число і настав час робити нашому форуму аналіз.

Мабуть вже по трьох місяцях роботи можна казати про число переглядів?

Загалом 9 350, в грудні 17 року було 4851, в січні 18 - 3099.

Модератори не знайшлись. І жодного уроку у відкритому доступі.

І тепер подивимось на інші дані.


Так, 9% приріст загальної кількості учасників форуму і абсолютна стабільність в частині голосування. Тобто додались цілковито пасивні люди. А ті, що раніше проявили мінімальну активність, її не поширили на розповідь про власний досвід, тим більше - на модерування. А що мається на увазі?

Ну я б вважав, що людина, яка бере на себе модерування розділу сайту (за своїм предметом), вона мала б бути модератором і у форумі? А як модерувати той розділ? Ну шановні, ви ж вчителі, хіба я маю вам це пояснювати? Я не знаю, як краще працювати з вчителями, що цікавляться Класрумом і хочуть обмінюватись досвідом. Поки що хочуть почути, почитати, а показати, пояснити - ні, не хочуть. Пропонуйте. Вказівок з Міністерства чи ОІППО не буде.

Не знаю, чому саме поки що так. Різні можуть бути причини, правда? Ну побачимо, що буде далі.

---

За місяць, в березні картина така:


Тобто 3% приріст загальної чисельності, але абсолютна стабільність серед активу. Та саме дев'ятка найбільш досвідчених. Але без жодного кроку в частині саме обміну якимось там досвідом. Чи спільним обговоренням якихось питань. Виглядало так, що їх багато, а виявилось, що нема зовсім.

В лютому було 2448 переглядів і загальне число тепер 10 551.


1 комментарий: